sa Du “Beavcoon”?

” kan jag bara Google det för att se om det finns en bild?”

jag stannade i ögonblicket och uppskattade hur mycket världen hade förändrats sedan jag var 10 år gammal. Hon vill Google för ytterligare information. Encyklopedin hade officiellt gått vägen för hästen och buggy.

hon räckte sedan till min bärbara dator.

jag lägger min hand över den. “Nej, låt mig göra det.”

“jag vill se en bild av en,” skrek hon.

” men jag tror att jag borde vara den som undersöker detta ord.”Plus, jag var säker på att de inte fanns. Eller gjorde de? Jag hade ett litet frö av tvivel, som satt precis bredvid chocken som jag verkar alltid känna när jag inser att jag höjer barn i den digitaliserade åldern av övermissinformation. “Jag ska se vad jag hittar och berätta.”

sann historia. Jag satt där vid mitt köksbord och googlade Beavcoons.

jag lärde mig mycket. Jag lärde mig att någon med alldeles för mycket tid på sina händer skapade en Facebook-sida för den mytiska varelsen och att Wikipedia en gång hade en definition, men raderade den. Jag lärde mig att, nej, det fanns inga Beavcoons i West Hartford, eller någon annanstans för den delen.

skrämmande av allt lärde jag mig att jag i några sekunder trodde på något helt falskt, vilket är den största lektionen jag lärde min dotter den dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Back to Top