mina topp 10 favorit tarantuler / @denkeicui' s topp tarantula

regalis.jpg
det var ett tag sedan jag tog upp tarantulas i mitt rum. Jag höjde mina tarantulas som mans höjde sina hundar. Det har varit kul att höja en tarantulas i ditt hus om du inte är rädd för spindlar. Egentligen tarantulas är skrämmande på grund av sitt utseende och de är kända som håriga spindlar och de faktiskt biter men bara på sitt byte. Men några av dem är vackra på grund av sina färger. De är ofarliga husdjur. Andra tarantulas är giftiga men de är sällsynta spindlar.

skikt 12.png

så här är min min topp 10 favorit fågelspindlar

topp #10 Psalmopoeus Irminia

detta Psalmopoeus Irminia tarantula känd som “venezuelanska sun tiger” eller “Sun tiger”. detta är en av mina favorit tarantulas på grund av skönheten i deras färger och mönster. Skönheten i färgen orange mönster på buken är nöje att titta på. Och också skönheten i rörelsens snabbhet. Jag har inte tagit upp någon av dessa tarantula men denna tarantula är min topp 10 favorit.

Topp #9 Pterinochilus Murinus

Detta är Pterinochilus Murinus även känd som “Orange Babian Tarantula”. Detta är en av mina favorit tarantulas på grund av skönheten i deras orange hud och hår och även färgen blå på fötterna. Jag hade tagit upp en av dessa tarantulas men jag har inte haft ett foto. Denna vackra tarantula är min topp 9 favorit.

topp #8 Monocentropus Balfouri

Detta är Monocentropus Balfouri även känd som “Socotra Island blue babian”. Den vackra färgen vitt hår och färgen blå skinn är nöje att titta på. Jag har inte hållit någon av dessa tarantulas men på grund av deras vackra färgblå bestämde jag mig för att sätta dessa tarantel på min lista som de 8 bästa favoriterna.

Top #7 Chromatopelma Cyaneopubescens

Detta är Chromatopelma Cyaneopubescens även känd som den gröna flaskan blå tarantula. Skönheten i mönstret i buken och färgen blå i huden är nöje att titta på. Men när de växer upp ser de faktiskt ut så här.


deras skönhet i buken kommer att täckas med orange hår. Jag har inte tagit upp någon av dessa tarantula men på grund av deras vackra buk kommer detta att bli min topp 7 favorit.

Top #6 Avicularia Versicolor

detta är avicularia versicolor allmänt känd som en “Antillerna pinktoe tarantula” eller “martinique red tree spider” eller “martinique pinktoe” är populär som en spindel husdjur på grund av sin fogliga karaktär och unika färg. Den har ljusgrön hudfärg som baby / sling men när de växer upp växer de också ett rosa hår. På grund av den unika färgen på dessa spindlar är detta listat som topp 6 av mina favorit tarantulas.

Topp #5 Poecilotheria Formosa

P formosa även känd som salem Prydnads, vacker fallskärm spindel, eller fint formade fallskärm spindel. Denna vackra art med färggrå hud och något blått mönster på huden. Jag hade uppfostrat en av dessa arter men jag hade sålt efter att hon vuxit upp. Tyvärr har jag inte tagit ett foto av henne. Denna art är nummer 5 på min lista.

topp #4 Poecilotheria Regalis
regalis2.jpg
Detta är P. Regalis allmänt känd som”Indian ornamental tree spider”. De är cool grå spindel. De är också ganska snabba kryper. De hade mönster på huden som en tiger. Jag hade uppfostrat en av dessa arter. Egentligen är exempelfotoet min enda indiska Prydnadsträdspindel. Jag hade så mycket kul att höja mitt husdjur Indiska prydnadsträd spindel. Som ägare av denna p Regalis är hon nummer 4 på min lista som favorit.

topp #3 Brachypelma Albopilosum
albo.jpg
Detta är Brachypelma Albopilosum allmänt känd som “curlyhair tarantula”. En spindlar som har långa lockiga hår. Denna tarantula kommer att sparka hår från buken med bakbenen när de hotas. Var försiktig med håret eftersom det är ichy. BTW det här fotot är mitt husdjur Albo när hon bara var baby / sling. Hon är en Lockighårtarantula. Eftersom jag växer upp med ett lockigt hår som Albopilosum, är denna art nummer 3 på min lista.

topp #2 Brachypelma Smithi
smithi.jpg
så det här är mitt husdjur Peter, han är en Brachypelma Smithi allmänt känd som “Mexikansk Redknee Tarantula”. Han är ganska foglig och hade ganska färg orange mönster på hans hud. Jag kallade honom Peter på grund av min favorit superhjälte “spider-man”, även känd som Peter Parker. Han är min första tarantal pet någonsin. Denna vackra art är nummer 2 på min lista.

BTW, detta är bilden av peter när jag köpte honom som baby/sling.
smithisling.jpg

på min youtube-kanal finns en videofilm på mitt husdjur Peter smälter / byter hud.

och min topp #1 Poecilotheria metallica
Metallica.jpg
så det här är min favorit specie som mitt husdjur Poecilotheria Metallica. Det är den enda blå arten av släktet Poecilotheria. En vacker blå spindel! Så det här är Lica min P Metallica tarantula hon är en vacker blå spindel. Jag hade uppfostrat henne med kärlek och bra ägare. Hon är mer som min P Regalis (topp 4) men hon är blå. Anledningen till att denna art finns på min nummer 1-lista är att när jag forskar om tarantula eftersom jag just hade köpt min första tarantula (peter the smithi)och såg en bild av en av dessa arter och jag känner att jag föll inlove med arten. Det är som kärlek vid första ögonkastet hahaha! egentligen allt eftersom skönheten i spindeln.

så jag presenterar för dig licas livsmiljö
habitat.jpg

förresten, jag saknar dem alla. Jag säljer dem eftersom jag vill fokusera min studie och jag tror att de behöver en ny ägare. Jag känner skuld eftersom jag slutade att vara deras ägare. Jag saknar verkligen att mata dem. och snart om jag köper tarantula som husdjur hoppas jag att det är deras slingar/spädbarn.

så det här är @denkeicui en tarantal kille tidigare.

skikt 12.png

Följ mig på:

instagram-logo-text-black-png.png
@dennisfuckingkeith

twitter.png
@dennisfkeith

facebook.png
facebook.kom / dicky09

youtube.png
https://www.youtube.com/channel/UCaELUJHViG75rQSkNq_rkog

steemit.png
@ denkeicui

dlive.png
@ denkeicui

ha en bra dag Alla!

skikt 12.png

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Back to Top