Inser Du Livets Skönhet?

har du någonsin verkligen slutat för en sekund bara för att beundra skönheten i allt omkring dig… Jag menar verkligen stannade och tänkte på hur välsignad du är att vara där du är här just nu? Det finns så många vackra saker som omger dig-låt allt fängsla dig. Jag har gjort det nu sedan februari, när jag fick reda på att min mamma fick diagnosen cancer. När du får reda på att någon mycket nära dig är sjuk, får det dig att inse att livet verkligen är för kort för att inte vara lycklig där du är just nu. Det här är något jag är stolt över eftersom jag verkligen inte tar saker för givet – men hur kan du när du hittar den enskilt viktigaste människan i ditt liv inte kunna se dig i din bröllopsklänning eller träffa framtida barnbarn. Hon kunde inte ha varit en överlevande den här gången eller kunde återfall någon dag som är tillräckligt för att göra dig gräva djupt i ditt eget jag och fråga, “är jag verkligen lever så mycket av ett meningsfullt liv som jag kan?”Det här är anledningen till att jag tar en stund varje dag för att låta skönheten i mitt liv ta tag i min själ och kunna förlora mig själv i hur lycklig jag verkligen är.

tittar ut mitt sovrumsfönster just nu kan jag se en gammal övergiven stålfabrik och det är inte för mycket att titta på, men jag tycker att jag respekterar dess skönhet från de gamla fönstren till den solida svarta enkla strukturen. Jag uppmuntrar dig att bara gå ut, blunda, och bara lyssna. Lyssna på vinden när den slår chimes och de rör sig flytande genom luften utan problem. Det kan finnas syrsor som kvittrar, folk pratar eller musik som spelas. De flesta säger att musik rör dem, men du bör ta dig tid att uppskatta texterna som ligger bakom en sång, Den berättar en änglahistoria. Jag uppmuntrar dig också att ta en promenad eller cykeltur runt ditt grannskap, du kommer att se den sanna skönheten i allt omkring dig — andas in det.

Vad är vackrare än att låta dig älska och bli älskad? Det finns ett visst utseende som någon ger en annan att i det ögonblicket är bara ni båda de enda två som finns. Dessutom, om du har det med någon speciell, man bör du verkligen sitta ner och beundra det. Jag menar inte sitta ner och ha en stare down tävling med dem, men bara se till att du värdesätter de stunder när de drar dig för en kyss och du kan känna medkänsla av sin kärlek till dig, när du gör kärlek för första gången på länge, eller när de uttrycker hur de känner om dig. Förlora dig själv i de känsliga ögonblicken för de är de ögonblick som kanske verkar så små nu, men de är de som är värda att leva för.

du kanske tror att du inte leder så mycket av ett vackert liv, men du har fel. De nätter när du har stannat upp bara ler om något eller någon som gjorde din dag, omfamna det. Jag kan garantera att det alltid kommer att vara de små sakerna som gör ditt liv speciellt och anmärkningsvärt, inte de materialistiska. Så med detta sagt utmanar jag dig att gå vilse i det, allt, det här är det enda sättet du kan leva det mest uppfyllande livet möjligt. Slutligen är det viktigt att påminna de du bryr dig om och älskar hur glad du är att de får dela skönheten i världen med dig, för vem vet att de kan vara borta imorgon.  TC-märke

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Back to Top