fördelarna med Vitamin Hello Skin Beauty Kiwi Seed Skin Booster

  • ochell
  • 2 år sedan
  • kategorier: akne & Blemishes, Anti-Aging
  • taggar: Halo Beauty, Halo Beauty Kiwi Seed Skin Booster, Tati Westbrook

efter månader av nyfikenhet med en serie vitaminer beauty of Tati Westbrook, bestämde jag mig äntligen för att prova Halo Beauty Kiwi Seed Skin Booster Vitamin, resultatet? Kolla in den här artikeln.

vem skulle ha trott, om det visar sig att märket av vitaminet av skönhet exodus Tati Westbrook kommer att bli mycket framgångsrikt? I mitten av påverkare trångt utfärdade makeup varumärken äger, Tati utfärdat en serie av vitaminer som fungerar för att upprätthålla och förbättra tillståndet i hud, hår, naglar, och nu för hälsan hos kroppen och även hjärnan.

för att vara ärlig, i början av Tati utfärdat ett varumärke Halo skönhet, jag kinda tror inte hans påståenden. Men efter att ha sett den positiva feedbacken om detta vitamin, kok mig så hooked vill försöka? Eftersom detta vitamin inte bara förbättra tillståndet i huden i ansiktet men hudens kondition i kroppen som eksem eller psoriasis också förbättras.

eftersom Tati har två typer av vitaminer som är olika, nämligen Halo Beauty Nail, Skin and Nail Booster (fokus är för hår, naglar och hud i allmänhet) och Kiwi Seed Skin Booster (fokus är på hud och hud), föredrar jag att prova Kiwi Skin Booster, eftersom jag har akneproblem och även eksem.

i detta vitamin, Hej skönhet, med de 14 grundläggande ingredienserna vars funktion är att upprätthålla och förbättra hudens elasticitet, kollagenproduktion, bekämpa fria radikaler, dölja fina linjer i ansiktet, göra huden glödande, hudton jämnare och din bonus är att stärka naglarna och håret för att inte falla av lätt.

dessutom innehåller insidan av Kiwi Seed Skin Booster också innehåll som klarar av inflammatoriska processer som kan leda till aknehud. Så om du ser en recension-En översyn av Kiwi Seed Skin Booster, många människor som hade problem med akne, förbättras huden omedelbart när du tar Halo Beauty Kiwi Seed Skin Booster regelbundet. 14 innehållet i Halo Skönhet Kiwi Seed Skin Booster Vitamin B1, Vitamin B1, Vitamin B2, Vitamin B6, zink, nypon, Bromelain, MSM, Amla, Druvkärnextrakt, Quercetin, Ceramid-Rx Bisexuell, Kiwi-RX bisexuell och astaxantin.

Halo Beauty Kiwi Seed Skin Booster själv säljs som ett tillägg / vitamin A konsumeras i en månad, så i en flaska Halo Beauty Kiwi Skin Booster finns 30 vitamintabletter konsumeras varje dag. Tidsförbrukning gratis, kan vara före en måltid eller efter en måltid. Om jag väljer att konsumera detta vitamin på natten, innan jag gick till sängs.

så vad är resultatet efter att jag tagit Halo Beauty Kiwi Skin Booster i en månad?

första gången jag tar detta vitamin är den sista månaden den 07 juni 2019. men det hade också bolong en eller två dagar eftersom jag glömmer med denna nya rutin. Dessutom, inför de senaste veckorna, var jag tvungen att hoppa över 5 dagar eftersom detta vitamin är kvar i Jakarta. Men, även om en hel del dag till dag dryck, detta vitamin är min hudåkomma blir bättre och mer märkbar efter att jag tillbringade 27 piller Halo Beauty Kiwi Skin Booster.

på den första och andra veckan, jag är inte alltför känner en hel del förändringar på min hud. Jag känner inte att huden blir friskare eller renare. Men vad jag har insett är nagelns tillstånd som är mycket mer förbättrat, så det är inte lätt att bryta eller riva.

Tja, i den tredje veckan av min nya känsla effekten av att ta Halo Beauty Kiwi Seed Skin Booster. Först känner jag att det finns finnar av något slag, antingen hormonell akne eller akne Liten, snabbare sänker och inte inflammerad svår. För det andra, trots min brist på sömn och upplever en förändring i vädret ganska extremt (sommar i Europa), bröt min hud inte alls ut. Och den sista nya jag kommer till slutet av veckan, det här är den övergripande tonen i min hud ser jämnare ut, huden ser ren ut (även om det fortfarande är mycket akneärr PIH), huden lyser och min hud är inte för fet som vanligt.

tyvärr har jag inte sett några förändringar i det troliga att få delar av min kropp. Kan leda till sannolikt att få ännu ser eftersom jag är ny på att ta dessa vitaminer för en månad. Vi får se om det senare när jag oftare tar Halo Beauty Kiwi Seed Skin Booster varje månad.

Sammantaget är jag super förvånad över effektiviteten hos Halo Beauty Kiwi Skin Booster för att förbättra hudens tillstånd i mitt ansikte. Även om priset är ganska dyrt Rp550.000 (beroende på vilken period), är detta vitamin värt att köpa och kan användas som både långsiktig hud.

faktiskt som säljer Halo Beauty Kiwi Seed Skin Booster är redan så många i Indonesien, men om min igår är lite i en skönhet Haul Indo.

du försöker redan också? Hur är din upplevelse efter att ha tagit Halo Beauty Kiwi Seed Skin Booster? Känner du fördelarna med detta vitamin som jag, eller till och med medioker? Dela ja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Back to Top