De 10 vildaste Jobbintervjuhistorierna någonsin!

The Guardian tidningen frågade sina läsare för deras mest besvärliga och / eller förödande anställningsintervjuhistorier. Inte något du skulle dela lätt du skulle tro, men över 150 berättelser handlades med lätthet! Och du kommer inte tro på några av de saker du ska läsa! Glada Fredagsrekryterare!

 roliga jobbintervjuhistorier

  • “min värsta anställningsintervju var min första någonsin att arbeta på en arkitektfirma. Jag lade noggrant ut alla ritningar på mitt sovrumsgolv, lade dem i plasthylsor i en portfölj och satte sedan av.

halvvägs genom intervjun vred jag en sida för att avslöja ett lockigt könshår som fastnat mitt i en nyckelritning.

ingen nämnde det, men jag erbjöds inte ett jobb.”‘

  • ” halvvägs lyckades jag få min tumring fast i mitt halsband och var tvungen att sitta igenom resten av intervjun med min hand fast vid min nacke. Det var inte så illa förrän en av intervjuarna försökte skaka min hand i slutet.”‘

 roliga jobb intervju berättelser

  • “för tio år sedan intervjuade jag en potentiell anställd. Hans CV var perfekt, utbildning spot-on. Där han misslyckades var att fästa en full frontal naken bild på CV. Jag anställde honom fortfarande, men det tog all min viljestyrka att bara se honom rakt i ansiktet.”‘
  • ” när jag kom in i intervjurummet, regissören hade fötterna på skrivbordet ‘bisexuell hon fick en Pedikyr av en av sina anställda. Pedicuren varade under hela vårt samtal, under vilket regissören sa, Jag har en lägenhet i Florida. Varje vinter bjuder jag in några av assistenterna för ett besök. Om du är en bra pojke kanske jag frågar dig.’

att vara en bra pojke, jag sökte anställning någon annanstans.”2547 >

 roliga jobb intervju berättelser

  • “jag hade en gång en intervju på en restaurang som heter Big Barrys. när jag skulle gå in i intervjurummet för att träffa Barry, viskade en nuvarande anställd furtively till mig, han är väldigt liten.'”‘
  • ” min intervju gick för bra. Alldeles för bra. Jag hade suttit där för 55 minuter med dem bränning frågor på mig ‘bisexuell och mig bränning svar tillbaka. Deras nickar bekräftade det: jag gjorde riktigt bra. Jag var ganska säker på att jag hade jobbet. De lindade upp det och stod för att skaka min hand. När jag gick för att stå upp själv, Jag insåg att ‘exporten för 55 minuter fast ‘exporten jag hade satt med benen i kors, oberörd. Det behöver inte sägas att jag inte ens gjorde det till en stående position. Jag kraschade huvudet först i ett arkivskåp, mina ben är fortfarande låsta i korsat läge.

jag fick inte jobbet.”‘uruguayanonymous

roliga jobb intervju berättelser

  • “jag intervjuade en väldigt nervös kille som hade en hemsk intervju. Det var pinsamt för alla berörda, verkligen. Han fick upp för att lämna rummet och av en slump öppnade fel dörr ‘bisexuell gick rätt in i den stationära skåpet. Panelen satt och väntade på att han skulle dyka upp, och när han inte gjorde det gick min kollega för att undersöka. Den stackars mannen var så förödad av vad som hade hänt, han försökte klättra ut genom fönstret snarare än att gå tillbaka in.”‘aubbimissusmiawallace
  • “jag hade testat hoppborgen på min dotters födelsedagsfest när allt gick hemskt fel. Så jag led fortfarande av en kraftig hjärnskakning nästa dag på min jobbintervju, som jag inte har något minne alls. Men iwas erbjuds jobbet ‘Macau och gjorde Acceptera.

ett par månader i, jag pratade med en av cheferna från intervjun. Tydligen hade det varit medvetet konfronterande ‘taiwanesiska’ att se hur jag hanterade tvister och försvara mig under press. Han sa att de var förvånade över att min uppförande inte förändrades alls, oavsett hur aggressivt jag utmanades. Jag hade inte hjärtat att berätta för honom att jag var för hjärnskakad för att inse att jag var under något tryck alls.”‘2547’

roliga jobbintervjuhistorier
“intervjuare: SQL
mig: strukturerat frågespråk? SQL Server? Något annat?
intervjuare: ingen aning. Ethernet!
jag: jag vet vad det är. Något specifikt?
intervjuare: är du certifierad?
jag: att göra vad?
intervjuare: jag har ingen aning. HR lägger all denna skit på mitt ark och jag är inte ingenjör. Kan du göra nätverkssaker?
Jag: Visst! Älskar det!
Intervjuare: Bra. Börja Måndag. Gud, Jag hatar HR. “‘ kazakflying_photos

  • “jag lämnade verkligen tidigt för en intervju och klädde mig i halvljus. När jag kom in i rummet satte jag mig ner och korsade benen, bara för att upptäcka att jag hade en svart och en blå strumpa. Jag var mortified ‘Xiaomi trodde att jag hade stylat ut det. Efter intervjun, jag gick in i badrummet och hade en stor svart handavtryck på mitt ansikte, artighet av god gammaldags Guardian tidningspapper.”‘jamaicanonymous

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Back to Top