Blandad bär vinägrett salladsdressing recept

  • Pin3516
  • Dela4

jag hade så mycket kul att dela mina slumpmässiga tankar med er alla förra veckan att jag deltar igen i Running with Spoons’ Thinking Out Loud torsdag igen. Här är några av de tankar som dök upp i mitt huvud den här veckan:

slumpmässig tanke # 1:

visste du att jag började springa arton år sedan? Jag fick den här galna tanken i mitt huvud att jag ville försöka springa ett halvmaraton. Bara jag hade ingen aning om hur man tränar för en, och jag förstod inte hur långt ett halvmaraton var. Jag tog en bok som jag hittade på Löprummet (och tydligen en tank top också) och följde ett 16 veckors träningsprogram från boken. Jag tränade bara på en dreadmill och upptäckte ganska tidigt i loppet att dreadmill Löpning och vägkörning är väldigt olika. Vägkörning är fysiskt svårare, medan dreadmill är mentalt hårdare.

20140703-205256-75176624.jpg mitt första lopp. Lägg märke till att jag ser ut som jag dör medan ungen bredvid mig ser ut som hon har en viskning?

slumpmässig tanke # 2:

Cuddles vinner alltid. Jag satte mitt larm för att gå upp tidigt för min körning, men fastnade försöker smyga ut av min yngsta dotter, så jag bestämde mig för att stanna och gosa med henne tills resten av familjen vaknar. Jag lyckades passa min körning senare vid lunch.

20140703-222456-80696118.jpg

livet är för kort för att säga nej till detta.

slumpmässig tanke # 3:

att göra din egen salladsdressing är så mycket lättare än jag någonsin trodde. Häromdagen bestämde jag mig för att försöka göra min egen salladsdressing och blev förvånad över hur lätt det var.

 Mixed Berry Vinaigrette Salad Dressing

jag äter mycket sallad, men hade aldrig tänkt att göra min dressing själv. Varför skulle jag när det finns så många bra alternativ i butiken? Jag var ute av dressing för min sallad, och var inte på humör att Flock katterna att shoppa, så jag tittade igenom mina skåp och hittade allt jag behövde:

20140625-225832-82712788.jpg

det är verkligen så enkelt att göra din egen läckra och färska blandade bärvinägrett.

slumpmässig tanke # 4:

sallader gjorda med hemgjord salladsdressing smakar bättre. Denna tanke är självförklarande, men om du inte tror mig, här är en bild:

Nom nom nom!

fråga / delning:

vilka slumpmässiga tankar har korsat ditt sinne den här veckan?

Följ mig på Pinterest för mer hälsosamma recept!

ingredienser

  • 2 koppar olivolja
  • 1 kopp äppelcidervinäger
  • 2 vitlöksklyftor, malet
  • 1/4 till 1/2 kopp flytande honung
  • 1 kopp frysta blandade bär

instruktioner

  1. kasta allt i en mixer och blanda i 60 SEK.

gjorde du det här receptet?

lämna en kommentar nedan eller ta en bild och hashtag den #Salads4Lunch — jag skulle gärna se alla dina läckra skapelser på Pinterest, Instagram, Facebook och Twitter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Back to Top