40 över 40 skönhet Youtubers att följa in 2021

HotandFlashy

om Youtuber får heta blinkar? Rynkor? Grått hår? Femtio är gåvan som bara fortsätter att ge! Om du är en kvinna som letar efter stil, skönhet, anti-aging, och hälsa hur-tos från en verklig mogen kvinna, då är du på rätt plats!
frekvens 2 Videor / vecka
sedan okt 2012
kanal youtube.com/user/HotandFlash..+ Följ visa senaste inläggen Bisexuell få E-postkontakt

SugarPuffAndFluff

Storbritannien Om Youtuber Hej, mitt namn är Nisha och välkommen till min kanal. SugarPuffAndFluff channel handlar om att se och må bra efter 40! Här hittar du sminkhandledning och recensioner, mina favorit saker, mina tankar om åldrande och livet i allmänhet.
frekvens 2 Videor / vecka
sedan Dec 2011
kanal youtube.com/user/SugarPuffAn..+ Följ visa senaste inläggen Bisexuell få E-postkontakt

Marnie Goldberg

San Antonio, Texas Om Youtuber mitt namn är Marnie, men jag är känd som MsGoldgirl här på YouTube. Jag är en stay-at-home mamma som upptäckte smink sent i livet. Jag älskar att prata om kosmetika, Hårprodukter, hudvård, och om vad jag har lärt mig om att leva på vägen.
frekvens 3 Videor / vecka
sedan maj 2009
kanal youtube.com/user/MsGoldgirl/..+ Följ visa senaste inläggen Bisexuell få E-postkontakt

skönhet av Anne-Marie

Usa om Youtuber Jag är en över 50 tjej som älskar hudvård, hårvård och sminkprodukter. Anti-aging utan botox, fyllmedel eller ansiktskirurgi. Jag försöker bara åldras så bra jag kan genom att använda hemmabehandlingar och aktuella produkter och dela med mig av vad jag lär mig på vägen.
frekvens 1 video / vecka
sedan september 2012
kanal youtube.com/user/amctomy / videos+ Follow visa senaste inläggen Bisexuell få E-postkontakt

Nadine Baggott

Storbritannien Om Youtuber Välkommen till min kanal för, vad jag vill kalla, skönhet vuxna. Detta är min skönhet, hälsa och livsstil kanal som delar hemligheter och kunskap som jag har lärt mig genom åren. Det handlar om att vara vuxen och glamorös – att visa alla att ålder inte är något hinder för att se bra ut och må bra.
frekvens 1 video / vecka
sedan september 2014
kanal youtube.com/c/NadineBaggott/..+ Följ visa senaste inläggen Bisexuell få E-postkontakt

Beauty101byLisa

Connecticut om Youtuber Beauty101byLisa är en kanal av Lisa Med videor om över 40 stil och skönhet, makeup tutorials, hudvård och mer. Hennes fokus är att inspirera kvinnor att se ut och känna sig vackra inifrån och ut.
frekvens 3 Videor / månad
sedan Sep 2013
kanal youtube.com/channel/UCLXg..+ Följ visa senaste inläggen Bisexuell få E-postkontakt

Risa gör smink

Usa om Youtuber med över 20 års erfarenhet som makeupartist började jag min kanal för att dela alla tips och tricks jag har lärt mig med dig! Jag granskar de senaste skönhetsprodukterna, skapa djupgående, nära handledning, och tillgodose kvinnor över 40! Hooded ögon är min specialitet som jag har dem själv!
frekvens 2 Videor / vecka
sedan Aug 2011
kanal youtube.com/user/rochmakeupg..+ Följ Visa Senaste Inläggen Bisexuell Få E-Postkontakt

Stephanie Marie

Om Youtuber Välkommen! Här hittar du information om anti-Aging, skönhet, hudvård, livsstil och hälsoråd för att göra ditt liv enklare.
frekvens 2 Videor / vecka
sedan Jun 2006
kanal youtube.com/user/stephb11/vi .. + följ visa senaste inläggen Bisexuell få E-postkontakt

bortskämd varg

Storbritannien Om Youtuber Hej alla och välkommen till min kanal! Jag är en nästan 40 år gammal hemma mamma, och är en fullt kvalificerad (men icke-praktiserande) skönhetsterapeut och älskare av allt skönhetsrelaterat speciellt smink! Här på min kanal kommer jag att lägga ärliga recensioner på en mängd olika produkter och tekniker, och även ladda upp enkla steg för steg makeup tutorials som kommer att lära alla åldrar hur man behärskar någon makeup look, från en dramatisk rökig öga till en naturlig daggiga glöd.
frekvens 1 video / vecka
sedan Nov 2017
kanal youtube.com/channel/UC8Nq..+ Följ visa senaste inläggen Bisexuell få E-postkontakt

graciös skönhet

oss om Youtuber Hej alla! Jag heter Sheri. Jag skapade den här webbplatsen för att vara en go-to-webbplats för allt skönhet, hudvård, smink, livsstil & mer. Jag är glad att dela tankar och erfarenheter och också lära mig några nya saker från dig. Jag brinner för skönhet och hudvård eftersom jag ständigt forskar och testar nya produkter, studerar ingredienser och köper det näst bästa anti-aging miracle serum. Jag känner personligen solskyddsmedel är # 1 anti-aging produkt vi någonsin kan använda.
frekvens 1 video / vecka
sedan Feb 2018
kanal youtube.com/channel/UCTRU .. + följ visa senaste inläggen Bisexuell få E-postkontakt

Elle Leary Artistry

Usa om Youtuber Detta är den officiella YouTube-kanalen för kändis make-up artist Elle Leary. Jag är Makeupartist om dagen och anledningen till att jag ville skapa den här kanalen är att dela sminkens roliga och magiska.
frekvens 3 Videor / vecka
sedan Dec 2011
kanal youtube.com/user/ElleLearyAr..+ Följ visa senaste inläggen Bisexuell få E-postkontakt

skönhet bortom 40 / Trina Albus

Santa Monica, CA om Youtuber Hej Jag är Trina och jag är en 40+ skönhetsvlogger som bestämde sig för att skapa en kanal som handlar om anti-aging hudvård och skönhet. Njut!
frekvens 1 video / vecka
sedan Jan 2015
kanal youtube.com/channel/UC8Jj .. + följ visa senaste inläggen Bisexuell få E-postkontakt

GloryB-TV

om Youtuber GloryB-TV inspirerar kvinnor att se fantastiska ut, känna sig fantastiska och åldras graciöst. Är du en mogen kvinna som vill kliva ut i världen varje dag med tillförsikt, att veta att du ser ut och känner ditt bästa? Videorna på GloryB-TV hjälper dig att uppnå det! Kolla in videorna på GloryB-TV om du letar efter uppmuntran, motivation och inspiration! Jag är för närvarande 59 år, förresten!
frekvens 1 video / vecka
sedan Jun 2012
kanal youtube.com/user/HowToDoS..+ Följ visa senaste inläggen Bisexuell få E-postkontakt

MrsMelissaM Beauty

Yakima, Washington, Usa om Youtuber Hej, Jag är Melissa & anledningen till att jag startade min YouTube-kanal var att jag inte ser tillräckligt med 40-åriga kvinnor som visar sina underbara ansikten på YouTube. Och medan jag skulle älska att ha 20 något hud som ser ut som en bebis rumpa & vara en storlek 4, Det är bara inte riktigt för mig.
frekvens 2 Videor / vecka
sedan Jan 2016
kanal youtube.com/channel/UC8ga..+ Följ visa senaste inläggen Bisexuell få E-postkontakt

AnneP makeupandmore

oss om Youtuber Hej, Jag är Anne och välkommen till min kanal. Jag startade den här kanalen eftersom många av skönhetskanalerna är fyllda med yngre damer med hud som är annorlunda än min. Jag är ledsen men det är svårt att ta råd från någon som inte har ett moget ansikte som börjar sakta. Mitt mål är att se så bra ut som jag kan så länge jag kan utan kirurgi eller medicinska behandlingar. Är du med mig? Låt oss göra det här!
frekvens 3 Videor / vecka
sedan oktober 2011
kanal youtube.med / kanal / UCa4C..+ Följ visa senaste inläggen Hawaiian få E-postkontakt

Tricia Cusden

om Youtuber MakeUp Tutorials för äldre kvinnor Av Look Fabulous Forever visa mogna kvinnor hur man sminka så att de ser yngre, snyggare, fräschare och mer ungdomlig. Våra videor ger dig en tydlig, lätt att följa. steg för steg tillvägagångssätt.
frekvens 1 video / vecka
sedan september 2013
kanal youtube.com/channel/UCufl..+ Följ visa senaste inläggen Bisexuell få E-postkontakt

Nathalie TheBeautyDiva

Kanada Om Youtuber Hej, mitt namn är Nathalie och välkommen till Fabulous over 50. Jag är från Montreal, staden som kallas Paris i Kanada. Jag är en frilans makeup artist, men aldrig arbetat som en heltid som jag valde en annan karriärväg i näringslivet. Jag har alltid haft en evig kärleksaffär med smink och hudvård, och jag skulle gärna dela min ‘åldrande graciöst’ resa med alla de underbara kvinnor här på YouTube.
frekvens 1 video /månad
kanal youtube.com/channel/UCkcX .. + följ visa senaste inläggen Bisexuell få E-postkontakt

skönhet och fyndet

Savannah, GA om Youtuber 40+ skönhet, smink, mode och hudvård. Jag började min kanal när jag började min hudvård / antia-ging resa, och jag ville dela all forskning jag gjorde på att hitta de bästa produkterna till bästa pris som faktiskt fungerar. Jag älskar bra skönhetsprodukter och en bra affär så följ mig och vi hittar dem tillsammans! Och glöm inte 40 är den nya 30!
frekvens 2 Videor / månad
sedan maj 2016
kanal youtube.com/channel/UCT8g .. + följ visa senaste inläggen Bisexuell få E-postkontakt

frugalistablog

Seattle om Youtuber jag är en bloggare, drama queen och makeup missbrukare. Gå med mig när jag navigerar skönhet över 40. Jag har vanligtvis apoteksprodukter på min kanal, men jag låter några lyx-eller avancerade märken smyga in.
frekvens 3 Videor / vecka
sedan okt 2011
kanal youtube.com/user/frugalistab..+ Följ visa senaste inläggen Bisexuell få E-postkontakt

Dawn Gallagher

New York, NY om Youtuber Dawn Gallaghers videor ger naturliga tips och hemligheter för ansikte, hår och kropp som tar väldigt lite tid och är superlätta att göra.
frekvens 5 videor / kvartal
sedan september 2007
kanal youtube.com/user/DawnGallagh .. + följ visa senaste inläggen Bisexuell få E-postkontakt

Jennifer Joyce Beauty

Usa om Youtuber Hej Lovelies och välkommen till min kanal! Jag älskar att testa smink skönhetsprodukter, hudvård hårvård kläder etc. allt som rör skönhet. Du kommer alltid att få ärliga svar från mig och full öppenhet!
frekvens 5 videor / vecka
sedan Sep 2014
kanal youtube.com/user/jenniferjoy .. + följ visa senaste inläggen Bisexuell få E-postkontakt

Kathy Aay Beauty

Connecticut, USA om Youtuber en makeup knarkare med massor av ideer för att hjälpa baby boomers ser ut och känns fantastiska! Är du över 40? 50? 60? 70? Detta är kanalen för dig! Jag älskar bara att göra smink och hudvård drag & recensioner, demos, och prova nya produkter.
frekvens 2 Videor / månad
sedan Dec 2012
kanal youtube.com/channel/UCjeO .. + följ visa senaste inläggen Bisexuell få E-postkontakt

Jannie Rankin

Warner, OK om Youtuber 40+ Beauty Vlogger som älskar allt skönhet och shopping. Drag och recensioner är mitt huvudfokus. Jag ger alltid min sanna och ärliga åsikt om alla produkter och företag på min kanal.
frekvens 14 videor / år
sedan Jan 2013
kanal youtube.com/user/MrsPorterPe..+ Följ visa senaste inläggen Bisexuell få E-postkontakt

Åh CAROL SHOW

Redondo Beach, CA om Youtuber Hej mitt namn är Carol! Jag är nästan 70 år Ung. Jag älskar att hitta de mest unika produkterna! På den här kanalen hittar du videor om smink, skönhetsprodukter, läppstift, prylar, techie stuff, life stuff och mycket mer!
frekvens 1 video / vecka
sedan september 2006
kanal youtube.com/user/bevhills1/v .. + följ visa senaste inläggen Bisexuell få E-postkontakt

Maryam Remias

om Youtuber Hej, mitt namn är Maryam! Jag skapar videor av sminkhandledning för kvinnor med mogen hud, främst för smink för kvinnor över 40 år. Jag granskar Skönhetsprodukter och pratar om min resa med naturligt grått hår / silverhår.
frekvens 2 Videor / vecka
sedan Dec 2014
kanal youtube.com/c/MaryamRemias/v .. + följ visa senaste inläggen Bisexuell få E-postkontakt

Monika ‘ s Beauty & livsstil

om Youtuber gå med mig för sexig efter sextio och mogna skönhetstips plus min vlogging resa medan du tittar på södra och kustnära New Hampshire.
frekvens 3 Videor / vecka
sedan september 2009
kanal youtube.com/user/MonikaMcGil .. + följ visa senaste inläggen Bisexuell få E-postkontakt

Makeup Obsessed Mom

Texas Om Youtuber bara en mamma som älskar hennes smink och skönhetsprodukter. Jag granskar kosmetika, Hårprodukter, hudvård och allt skönhet från apotek till varuhus kvalitet. Sluta med att se de produkter som jag älskar och som misslyckades för mig.
frekvens 1 video / månad
sedan Jan 2010
kanal youtube.com/user/thejools123..+ Följ visa senaste inläggen Bisexuell få E-postkontakt

Marlene Fab & Glam över 50

Usa om Youtuber mitt namn är Marlene, och min kanal handlar om smink, handledning, och drag för alla över 50 skönheter! Jag är 59 år gammal, en mamma, fru, syster, dotter och grundskolelärare. Jag älskar shopping, Skor, Mode och mest av allt smink. Det har varit min passion sedan början av 70-talet!
frekvens 1 video /månad
kanal youtube.com/channel/UC2qf..+ Följ visa senaste inläggen Bisexuell få E-postkontakt

Mascara till midnatt

om Youtuber skönhet, hudvård, hår, barn. Välkommen till mitt vackra kaos.
frekvens 1 video / vecka
sedan Jul 2007
kanal youtube.com/c/MascaratoMidni .. + följ visa senaste inläggen Bisexuell få E-postkontakt

skrynkliga Mess

Usa om Youtuber Hej, jag är Lori och det är där du kan hitta mig att prova nya produkter och förfaranden. Denna YouTube-kanal är för alla som bekämpar åldrande. Jag är 52, Jag är gift, Jag har barn & barnbarn. Jag letar alltid efter något att förbättra mig inifrån och Ut!
frekvens 5 videor / månad
sedan Mar 2017
kanal youtube.com/c/WrinkledMess/v .. + följ visa senaste inläggen Bisexuell få E-postkontakt

Stilllookingood58

Usa om Youtuber Välkommen till min kanal där du hittar recensioner på peruker för mogna kvinnor som mig. Vem är jag? En mogen (60+) kvinna som använder peruker för att förbättra mitt utseende samt ge tips till andra äldre kvinnor för att vi fortfarande ser bra ut, eller hur? Njut!
frekvens 1 video / vecka
sedan Jun 2018
kanal youtube.com/channel/UCkH0 .. + Follow visa senaste inläggen Bisexuell få E-postkontakt

skönhet över 40

Usa om Youtuber jag strävar efter att uppmuntra de över 40 att vara säker, om du vill bära den rosa läppstiftet, gör det! Denna kanal kommer att ägnas åt allt skönhet, och makeup relaterade,men jag kan också ge sig in drag, vlogs etc. Känn dig fri att gå med mig på min resa!
frekvens 1 video / vecka
sedan Mar 2011
kanal youtube.com/user/Mintfanfoli..+ Följ visa senaste inläggen Bisexuell få E-postkontakt

K m B R L Y bläck

Memphis, TN om Youtuber Makeup älskare! Över 40 skönhet som vill visa dig att smink och färg inte har något ålderskrav! Makeup för mig handlar om konstnären och terapin det ger!
frekvens 1 video / dag
sedan september 2012
kanal youtube.com/channel/UCqJk .. + följ visa senaste inläggen Bisexuell få E-postkontakt

Tara Lynn

Utah om Youtuber Hej alla, mitt namn är Tara Lynn. Jag började precis här på YouTube i December 2017. Det har varit en fantastisk åktur. Jag är en 40-årig mamma till 2 tonåringar, 3 hundar och en fru på 17 år till min underbara man. Mitt mål för min YouTube-kanal är att dela min passion och kärlek för allt skönhet. Jag har lärt mig så många knep på vägen för att applicera smink och se yngre ut. Jag är glad att dela alla mina hemligheter och tack för ditt stöd.
frekvens 2 Videor / vecka
sedan Sep 2017
kanal youtube.com/channel/UCyYo .. + följ visa senaste inläggen Bisexuell få E-postkontakt

skivstänger och skönhet

Iowa, USA om Youtuber Välkommen till min kanal. Jag fokuserar på skönhet för över 40 publiken. Jag hoppas att du bestämmer dig för att stanna kvar och kolla in några videor.
frekvens 2 Videor / månad
sedan Sep 2016
kanal youtube.com/channel/UCDct .. + följ visa senaste inläggen Bisexuell få E-postkontakt

tidlösa skönheter Studio av Jacqueline

Kanada Om Youtuber först vill jag säga hej och välkommen till tidlösa skönheter. Denna kanal är tillägnad att hjälpa kvinnor över 40 hitta sin WOW! genom att avslöja deras inre och yttre bästa jag. Jag är så passionerad och glada att dela med dig vad jag har lärt mig om skönhet och stil genom åren.
sedan maj 2014
kanal youtube.com/channel/UCo76 .. + följ visa senaste inläggen Bisexuell få E-postkontakt

Lori Brainard

Usa om Youtuber jag tror att anti-aging och skönhet för mogen hud, och verkligen för alla åldrar, inte behöver vara dyrt att vara bra! Jag tror också att det är vårt jobb som skönhetsvloggers (för mig själv, den mogna, över 40 YouTubers community) att testa och ge dig råd om vad dessa produkter är!
sedan maj 2013
kanal youtube.com/user/TheReatha24 .. + följ visa senaste inläggen Bisexuell få E-postkontakt

Sissi Over40

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Back to Top